Inschrijvingen

Inschrijvingsgeld

Het inschrijvingsgeld per kind bedraagt €40,00 (€32,90 verzekeringsbijdrage en €7,10 werkingsgeld). Indien u ‘t Kompas graag in de bus blijft ontvangen betaald u per gezin betaalt u €6,00 Kompasbijdrage (het vier maandelijks programmaboekje). Wij proberen milieubewuster om te gaan met het grote aantal papier om een kompas te laten drukken door jullie de keuze te geven om online te kijken. Pas na storting van het lidgeld is de inschrijving volledig.
A-takleden betalen €46,40 lidgeld (€32,90 verzekeringsbijdrage en €13,50 werkingsgeld).

(Leiding betaalt enkel de verzekeringsbijdrage: €32,90)

Nieuwe leden

Via onderstaand formulier schrijft u voor het scoutsjaar 2018-2019 uw kind in. Bij verschillende takken wordt er gewerkt met een wachtlijst. Huidige leden en leden van broers en/of zussen krijgen voorrang tot 31 auustus. Nadien worden vrije plaatsen opgevuld naar volgorde van inschrijving. Hierover ontvangt u later nog een mailtje.

Indien u uw kind wil inschrijven voor Akabe (onze scoutstak voor kinderen van 6 tot 21 met een beperking), gelieve dit dan te vermelden bij “opmerkingen”. Inschrijven kan nog tot 15 september.

Huidige leden

Herinschrijvingsformulier huidige leden

Herinschrijving voor leden en inschrijving van andere kinderen uit het gezin.

Naam van de ouder (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Tweede telefoonnummer