Jins en Veros – Bierpakketten

Beste leden, ouders en sympathisanten,

Na een jaartje op onze honger te moeten zitten, zijn we er dit jaar weer! Het befaamde, welbekende jaarlijkse bierfestival werd dit jaar omgetoverd tot een volledig coronaproof alternatief: de verkoop van bierpakketten! Veros Lint en de jins van Scouts Lint hebben de handen in elkaar geslagen om er dit jaar een spetterende versie van te maken. Wij bieden u een assortiment aan van 5 verschillende bierpakketten, lekker en divers! De volledige beschrijving van de inhoud van de bierpakketten vindt u op het Facebookevenement of op de website van Scouts Lint.

Voor elk pakket vragen wij een prijs van 30 euro. Via onderstaand formulier kan u een bestelling plaatsen tot ten laatste 30 april. Wij sturen vervolgens een bevestigingsmail met de totale prijs en het rekeningnummer. De bestelling is pas afgerond na betaling via BE32 7330 5300 7702 met vermelding ‘Bierpakket + naam + voornaam’.

Het weekend van 15 mei worden de bierpakketten geleverd. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is 100% genieten! Maak er een fijne dag/avond van!

Alvast een dikke dankjewel van het Veros en de jins!