Overgang

Overgang – zaterdag 7 september 2019

De kampen zijn weer voorbij en het nieuwe schooljaar staat voor de boeg, dat wil ook zeggen dat er weer een nieuw scoutsjaar kan beginnen.
De leidingsploegen zijn gemaakt en iedereen is al gestart met het plannen van een fantastisch jaar!

Graag nodigen de groepsleiding en leiding jullie uit om samen met ons in het nieuwe jaar te stappen. Dat op 7 september aan onze lokalen (Luitersheide 5, Lint).

Om 13u30 openen we onze poorten voor iedereen, niet enkel leden maar ook familie is meer dan welkom! Vanaf 14u gaat iedereen die naar een nieuwe tak gaat op de overgangsmachine.
Tussen 17u en 18u worden de nieuwe leidingsploegen bekend gemaakt en om af te sluiten kan iedereen genieten van een heerlijke BBQ maaltijd. Deze wordt verzorgd door de jins en het veros.
Afsluiten doen we met een scouteks kampvuur en een jenevertje.

Eet je graag mee op de BBQ? Dat kan, maar schrijf dan in VOOR 1 september 23u59. Jammer genoeg kunnen we enkel eten serveren aan wie ervoor besteld heeft.

Bestellen kan via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf_jHO8X9leiR2otRPlXtB7kLAjTyFWtrWbyyPFq-2sktXfXw/viewform?vc=0&c=0&w=1

Praktisch vervoer:
Fietsen zijn welkom om aan het lokaal te staan op de voorziene plaatsen. Mogen we vragen om uw auto te parkeren op de KMO zone? Zo blijft de zevenhuizenstraat rustig.

Wij kijken er alvast naar uit!
Tot dan!