Tweedehands

Omdat kinderen nu eenmaal niet stoppen met groeien en nieuwe kleren al snel niet meer passen, hebben wij een tweedehandswinkeltje met allerlei scoutskledij aan belachelijk lage prijzen!!
Ben je zelf op zoek naar nieuwe kledij voor je kapoen? Extra speelkleren voor je welp of een extra hemd voor die Jojo? Ben je dringend op zoek naar een kledingstuk mag je mailen naar: tweedehands@scoutslint.be.

Wij zoeken steeds kledij om onze tweedehands aan te vullen. Breng te kleine of overbodige scoutskledij mee naar de vergadering en geef ze af aan iemand van de leiding. De nieuwe eigenaars zullen jullie heel dankbaar zijn!

Verantwoordelijken:

• Anneline Conrad (Akabeleiding)
  • Stijn Bellis (Kapoenenleiding)
  • Tiemen De Meester (Kapoenenleiding)

Prijzen:

€5,00 Broeken
€5,00 Rokken
€5,00 Hemden
€5,00 Truien
€5,00 T-shirt S&G
€2,50 T shirt Lint
€5,00 Welpenpet
€2,50 Das

! Onze tweedehandskledij is uitsluitend bedoeld voor leden van onze groep. Wij geven geen vergoeding voor binnengebrachte kleding, wel kan u iets in ruil krijgen indien u iets uit de tweedehandsvoorraad wenst !