Gidvers

Gidver Carwash op 24 en 25 juni!

Gefeliciteerd!

Want als u dit leest bent u aangekomen op de pagina van de meest sublieme leidingsploeg van Scouts, Gidsen en akabe Lint. Maar wie zijn deze vier toppers? U leest het hier

Cinta Oenang (Zorgzame steltkluut)

Geborencinta 4 september 1996. Deze exotisch ogende jonge dame gaf eerst  twee jaar kapoenen maar had nu nood aan een nieuwe uitdaging: de  gidvers. Cinta is bedreven in wenkbrauwen epileren, is een ware  keukenprinses en kent elk k3 nummer vanbuiten. Maar bovenal kan ze de meest begeerde vrijgezelle van  scouts Lint genoemd worden!

Quinten Vanmeerbeeck (Guitige Scholekster)

Geboren 23 dquintenecember 1997. Geeft voor het tweede jaar oprij met volle plezier leiding  aan de gidvertak. Quinten is een ware virtuoos als het aankomt op de balsport    voetbal maar heeft nog andere pijlen op zijn boog! Deze adonis staat    namelijk bekend als een heus vrouwenverslinder. Maar mama’s en papa’s, jullie  kunnen gerust jullie dochters naar de scouts blijven sturen. Quinten heeft het rechte  pad gevonden bij zijn vrouw Anaïs.

Margaux Vandenhoeck (Sprankelende spreeuw)

margauxGeboren 11 februari 1997. Gaf net als Cinta hiervoor een jaartje aan de  kapoenen. Margaux is het zonnetje van de ploeg. Deze bevallige dame  houdt van uitbundig dansen en zingen en is maar moeilijk te temperen in  haar uitbundig enthousiasme. Verder is ze vooral geïnteresseerd in  loempia’s, katten en is ze lid van de bekende zanggroep K&M.

Wannes Demol (Oprechte Orang-Oetan)

Geboren 13 apr12187677_461055824102855_1621722019666141462_nil 1996. Gaf eerst een jaartje jojo’s en jins voor hij aan het  gidver avontuur begon. Wannes is het muzikale talent van de groep. Met  zijn dj duo “Pita&pikant” wist hij al menig feestjes in en rond Lint doen  ontploffen. Hij wordt dan ook wel (en geheel terecht) de Dimitri Vegas  van Lint genoemd. Verder is hij een liefhebber van geruite hemden en  minute maid multivitaminesap.

Cinta: 0472790033

Quinten: 0488163619

Margaux: 0474503769

Wannes: 0476904849