Lokaal

Het scoutslokaal ’t Luytershof van Scouts, Gidsen & Akabe Lint is een mooi gebouw gelegen aan een groot grasveld en verschillende bossen. We verhuren ons lokaal aan verenigingen voor weekends en kampen, maar ook aan particulieren voor BBQ’s, familiefeesten, communiefeesten,….

Wij verhuren ons lokaal niet aan studentenclubs, organisaties met een politiek motief,….

Terrein

Naast het lokaal ligt een grasplein van 1,1 hectaren (11.000m²), waar gretig op gespeeld kan worden. Er bestaat de mogelijkheid om tenten op het grasveld te zetten. Afvalputten en HUDO’s zijn niet toegelaten.

Ons terrein heeft een ruime kampvuurkring. Er is geen hout voorzien. Bomen omhakken op ons terrein of in de omliggende bossen is ten strengste verboden.

Een kampvuur moet altijd aangevraagd worden bij de gemeente.

Bij brandfase rood is het maken van eender welk vuur verboden. https://www.natuurenbos.be/pers-nieuws/crisiscommunicatie/

Lokaal

Het lokaal heeft een grote polyvalente zaal (192m²), 4 grote taklokalen (80m²) en een kleiner taklokaal (40m²) die uitkomen op de polyvalente zaal en een laatste taklokaal (80m²) dat uitkomt op de buitenkoer.
De capaciteit van het lokaal bedraagt 150 personen.

Keuken
Het lokaal beschikt over een ruime keuken met een verzetbaar inox aanrecht. Er zijn 4 grote gasvuren en 4 kleinere gasvuren om te koken. Verder zijn een oven, een bakplaat en een grote wasbak voorzien. De keuken heeft één grote vriezer en twee koelkasten. Op aanvraag is er ook een dubbele friteuse van 2 * 15l, aan te vragen via Contact naar ‘Verhuur’.

Er staan geen potten, pannen, borden, bestek en dergelijke in onze keuken. Deze kan u wel aanvragen via de materiaalverhuur.

Sanitair
Ons lokaal beschikt over gescheiden sanitaire ruimtes voor zowel jongens als meisjes, elk met grote doucheruimte, ook geschikt voor mindervaliden. Bovendien is er een aangepast toilet voor mindervaliden.

Huurprijs

De huurprijs voor weekends en kampen bedraagt €4 per persoon per nacht, met een minimum van €200/nacht.
De basishuurprijs (grote zaal + keuken+ sanitair + buitenterrein) voor feesten e.d. bedraagt €200 per dag.

Andere kosten:

• Water: €3,5/m³
  • Elektriciteit: Dag: €0,23/kWh — Nacht: €0,17/kWh
  • Gas: €0,6/m³
  • Afval: Restafval: €2/zak — PMD: €0,5/zak
  • Wifi (optioneel): €15/week(end)
  • Friteuse (optioneel): €60/week(end)

Als U meer informatie over de exacte huurprijs, waarborg en de huurvoorwaarden wenst, kan u altijd contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.
Energieprijzen zijn onderhevig aan het prijzenbeleid van de leverancier.

Verhuurkalender

Om de beschikbaarheid van de lokalen te controleren kan je onze verhuurkalender gebruiken.

Vaste verhuurperiodes zomervakantie:
Periode 1: 29 juni tot 10 juli
Periode 2: 10 juli tot 21 juli
Periode 3: 21 juli tot 31 juli/1 augustus
Periode 4: 1 augustus tot 10 augustus

Aankomst- en vertrekuren
Vertrek: voor 12 uur ‘s middags
Aankomst: vanaf 13 uur ‘s middags

UPDATE MEI 2017
Vanaf heden zal er niet verder dan drie jaar verhuurd worden. Dit naar de richtlijn van Scouts en Gidsen Vlaanderen.

Bereikbaarheid

’t Luytershof is gemakkelijk bereikbaar met de wagen. Er zijn voldoende parkeergelegenheden in een straal van 150m.
Op een afstand van 750m bevindt zich een bushalte met een lijn naar Wilrijk, deze passeert langs het station van Kontich. De andere lijn naar Lier gaat ook langs het station van Lier.
Naast en rond het lokaal vindt u een ruime fietsenstalling.

Voor vragen en reservaties, huurcontract of huishoudelijk reglement kan u onderstaand contactformulier gebruiken.

Huishoudelijk reglement en verhuurcontracten op aanvraag.

Foto’s lokalen

Een plattegrond van ons lokaal.

Wie wil je contacteren?*

(* Inputvelden met een sterretje zijn verplicht)