Carwash 2022 – Gidvers Scouts Lint

Zit uw auto weer eens onder de smurrie? 🤢 Hebben er weer heel wat vogels een cadeautje achtergelaten op uw auto? 🐦 Ramen vol met stof? 🪟 Velgen besmeurt? 🚗
Geen nood! De gidvers van Scouts Lint nemen gewapend met spons 🧽, emmer 🪣 en zeep 🧼 uw wagen onder handen. Terwijl u uw inkopen doet, zorgen de gidvers ervoor dat uw auto van boven tot onder gewassen wordt! Als u terug bent, zal u uw wagen nog amper herkennen want geen spatje of vlekje zal nog te vinden zijn. En dit alles doen de gidvers met een grote glimlach 😁, voor een vrije gift 💸 om hun kamp ⛺ te financieren.
We horen u al roepen: “Ik wil graag mijn auto/fiets/brommer laten wassen. Waar en wanneer gaat dit alles door?” Wel, de carwash zal door gaan op het Oudstrijdersplein te Lint, de parking achter Carrefour Market Lint. Op 24 juni staan we er van 10 tot 17 uur en op 25 juni van 10 tot 13 uur.
Hopelijk tot dan!
De gidvers van Scouts Lint