Inschrijvingen

Inschrijvingsgeld

Het inschrijvingsgeld per kind bedraagt €40,00 (€32,40 verzekeringsbijdrage en €7,60 werkingsgeld). Per gezin betaalt u €6,00 Kompasbijdrage (het drie maandelijks programmaboekje). Pas na storting van het lidgeld is de inschrijving volledig.
A-takleden betalen €46,40 lidgeld (€32,40 verzekeringsbijdrage en €14,00 werkingsgeld).

(Leiding betaald enkel de verzekeringsbijdrage: €32,40)

Nieuwe leden

Via onderstaand formulier schrijft u voor het scoutsjaar 2016-2017 uw kind in. Bij verschillende takken wordt er gewerkt met een wachtlijst. Huidige leden en leden van broers en/of zussen krijgen voorrang. Nadien worden vrije plaatsen opgevuld naar volgorde van inschrijving. Hierover ontvangt u later nog een mailtje.

Indien u uw kind wil inschrijven voor Akabe (onze scoutstak voor kinderen van 6 tot 21 met een beperking), gelieve dit dan te vermelden bij “opmerkingen”. Inschrijven kan nog tot 15 september.

Herinschrijvingsformulier huidige leden

Herinschrijving voor leden en inschrijving van andere kinderen uit het gezin.

Naam van de ouder (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Tweede telefoonnummer