Groepsleiding

GRL FakkelEven voorstellen

Dit jaar mogen wij u een nieuwe groepsleidingsploeg voorstellen: Cassandra Jeurissen, Boas Bortolin, Sébastien Maricaux en Marie Van Wynsberghe.

Samen met de hele leidingsploeg willen wij alle leden, van kapoen tot jin en akabe, een fantastisch jaar bezorgen.

Wat doet de groepsleiding?

Groepsleiding neemt de groep op sleeptouw en motiveert leiding. Ze gaan naar de districtsraad en communiceren met ouders.

Als u vragen, opmerkingen, klachten heeft, kan u ons altijd aanspreken op zondagen of via het onderstaande formulier. Wij zullen u spoedig een antwoord terug bezorgen.

Wie is wie? 

Boas Bortolin is geboren op 11 november 1997 en kreeg als totem Zachtmoedige Patrijs. Afgelopen jaren gaf hij al leiding aan welpen, akabe en de jonggidvers. Daarnaast heeft hij ook al twee jaar ervaring als groepsleiding.

Cassandra Jeurissen is geboren op 9 maart 1997 en kreeg als totem Kaneelbruin Nobel Stokstaartje. Cassandra gaf al leiding aan jonggidvers en had de eer drie jaar jins te geven.

Sébastien Maricaux is de oudste van dit prachtige viertal, geboren op 6 juli 1996. De Wijnrode Goedaardige Beermarter gaf onder andere al leiding aan de welpen, jojo’s en de jins.

Tot slot is er nog Marie Van Wynsberghe, geboren op 16 juni 1998. Haar totem is Kurkumagele Spontane Emippo. Zij gaf al leiding aan de kapoentjes, akabe en de jonggidvers.